2013. április 2., kedd

Objektív Mérés


Minden információ annyira objektív, amennyire közel áll a Semlegesség Állapotához. Alaptézisként azt kell elfogadnunk, hogy a tudományos megközelítés lencséjén át tekintünk rá a Spirituális Valóságra. Ami azért nem lehetetlen, mert a Világ Tükör elv alapján ha rápillantunk egy Önálló Világra - az IT-ra, abban is definiálni lehet Mindent. Vagyis ha csak az IT Világ-Tükör értelmezésben maradok (vizsgálom a valóság egy pici szeletét), akkor érhetem el a legobjektívabb terminológia-értelmezést, amiben mindenki érteni fogja azt, amiről beszélek.

Példa:

S Isten megáldá bárányait, kik emelkedettségérzetről számolák be. Megvilágosodák és menék az sötétségbe hogy oda Fényt vigyenek. A sötétség eme birodalmában Fény gyúlá és onnan menekülé a Gonosz.

Ahogy a holografikus telepítéseket befejezzük, a szerverek bekapcsolnak. Ahogy a tudathálózat kiépül, mint egy új mobilszolgáltató, úgy nő a lefedettség. Akik rácsatlakoznak a tudatukkal, egyre nagyobb hatást képesek kiváltani a Külvilágra. Ekkor az emberi civilizáció élesen kiemelkedik az állatvilágból (azok számára, akik felemelkednek) és csak a humán jellemzők maradnak a világban.

Azaz ha informatikai nyelveztben beszélek arról, amiről eddig csak ködösített mellébeszélés folyt, akkor nehezen lehet majd megvádolni azzal, hogy kétértelmű lennék. Ahol az leszek (a szint fölött már mindenhol az vagyok), ott minden bizonnyal meg van rá az ok. Ami többnyire az, hogy a Szubjektum világában minden képlékeny. Ezoterikus értelemben biztosan egy sajnálatra méltó figura leszek, aki eltévedt az Útján (szegény lélek) és valamiféle mániákus depresszióban szenved az elfuserált élete miatt. Vallásos értelemben magam vagyok a Gonosz (ám a beavatásaim hatalmi jellege nagyon is érdekli őket). A tudomány meg egy senkiházi amatőrnek tart, akinek erről semmilyen papírja nincs (ezért nevezem Magam úgy, hogy az áltudományok doktora). Szerencse, hogy az interneten publikált Anyag elolvasásakor az olvasó maga is el tudja dönteni, hogyan álljon ezekhez a kérdésekhez, úgyhogy a vélemények addig irrelevánsak, amíg el nem készül. Miután elkészült, onnantól érdekesek az ellenvélemények, ha az mögött építő szellem és tartalom is van.

Ha valaki azt mondaná, ezt nem lehet megcsinálni, azt emlékeztetném, mit szoktak mondani a programozók:

BÁRMIT MEG LEHET CSINÁLNI