2014. május 10., szombat

Az Idő keletkezése



A mi 3. dimenziós ok-okozati összefüggéseken alapuló folyamatos idővonalunkban nehezen értelmezhető, hogy egyes magasabbdimenziós lények (mondjuk a mindegyik) ezt az egészet nem értik. Miért nem?

Mert a számukra a mi dimenziónkba lépést az idővel való első találkozásuk jelenti. Azonnal meg is rettennek és tényleg csak az extrém gondolkodásúak - legyen az bármilyen alapú, pl. ráció - maradnak ezeken a frekvenciákon. A többségük vagy beleesik (az Illúzióba) és bennragad, páran meg rájönnek, hogyan lehet azon szörfölni.

Ahogy a harddrive kezeli az adatokat, úgy lehet a leggyorsabban megérteni. Összevissza ugrál egy olyan terepen, amit egy reklám úgy érzékeltetett, hogy egy utasszállító 10 centire száguld egy síkegyenes mező felett és számolja a fűszálakat (inkább a sebességét, mert a repülő nyílegyenesen repül). Aztán ennek eredményét a monitorodon folyamatos dolognak érzékeled.

Ahogy ők itt megjelennek, az meg nekünk olyan, akik ebből az ok-okozati összefüggésben értelmezhető világban élünk, hogy időben összevissza egyszer csak ráhatnak a Valóságra és eltűnnek. Majd valamikor később újra és újra. Logikailag  összevissza (ami így nem igaz, de túl mélyen ne menjünk most bele) és így nekünk olyan, mintha gyakran mi lennénk a repülő, sokszor meg a fűszálak Attól függ, a Lény milyen dimenziós.

Így viszont - ezeken a tudatfrekvenciákon, ami olyan, mint a valóságod, ahol és amiben élsz - időnként teljesen eluralkodnak rajtad, aztán eltűnnek, majd mások megjelennek. Kifelé akut személyiségzavarnak látszó folyamatban, ahol az Agy átáll az 'Én vagyok az Egyetlenből' a 'Vagyok Aki Vagyokba'. Azaz egy teljesen átszervezett Kollektív Tudatra. Mindezt azért, mert a Világod az Ok-Okozatra épül.

Az ok-okozati összefüggések egészen más értelmet nyernek, ha tudod azt, hogy van egy T0 időpont, amikor először kezded vetíteni igazán a világod. Mivel abban az esetben, ha az időt tudod visszafelé is értelmezni, akkor az okozat is szülheti az okot. Tehát az időben is rá kell hogy hassál az eseményekre, hisz kell hogy legyen egy ok, ami idáig fejlődik, amikorra Te a T0-ba érsz. A normál időértelmezésben MINDIG az ok szüli az okozatot. Ha sok ilyen dimenzióból sok ilyen tudat hatása vetül ide, akkor az események egymásutánisága határozza meg a bekövetkezés sorrendjét, így az ok-okozat vonzatait.

Ha ezt egy értelmezési környezetben akarja valaki értelmezni, ez a sok szakmai zagyvaság pontosan eljut oda, ahol a mai emberiség él. Ahol mindezt egy kisgyerek is tudja, mert ismeri az időt. Ez az apró információ pedig olyan hatalmat biztosít neki más lények között, hogy akár a tudata el is kezdhet fejlődni. Föntről nézve hirtelen. Lentről nézve ki kellett hogy alakuljon valami, ami ezt tudja, hogy fönt hirtelen lehessen. Annak ellentéte, ami kellett hozzá. Hisz a Világot a Tudat vetíti maga köré hologram formájában, hogy megérthesse Önmagát.

Amihez úgy látszik kell az idő. Ami így kialakult és létrejött. Evolúcióval egy másik tudatszinten.

Az idő lehet a halálod oka és okozata. Hisz Te soha nem halsz meg, a tudatod váltja csak a pozícióját. Az előző életek valójában egy tudatszinten már egyszerre zajlanak, azonban az események sorrendbe állása a harmadik dimenzióban megnyitja az időt. Ami az értelmezési félreértések egyik fő oka az, hogy a kollektív tudat és az egyéni tudat is MÁST ÉRT a halál fogalma alatt. A kollektív tudat számára ez a fogalom a mi látószögünkön értelmezhetetlen, az egyéni tudat viszont minden esetben az adott időciklusban élő egyes emberi alakokat jelenti.