2014. május 10., szombat

Delfin-agyminta


Az átlagember világvetítését az agyban található tobozmirigy nevű szerv intézi. A vetítés technikája olyan, hogy a vetítés folymatos, azonban azt felváltva intézi a két agyfélteke. Ha felváltva intézi a két agyfélteke, az azt jelenti, hogy vagy csak a jobb, vagy csak a bal vetít. Vannak a bolygón azonban olyan élőlények, akiknek/amiknek agya nem felváltva, hanem egyszerre vetít. Ilyenek a delfinek is. A magasabb tudatosság nézőpontjából így ezek az élőlények fejlettebbek a legtöbb embernél. Valószínűleg ez lehet az oka annak, hogy a delfinek képesek gyógyhatást kiváltani az embereken, de ez megfigyelhető a kutyáknál is, akiknek/amiknek szintén hasonló - bár más természetű - jellemzőik vannak.

Az egyik legfontosabb meglátásom, hogy az, hogy mi az álom és mi a valóság, az 3D-ben mindegy. Akik felváltva vetítenek, azok a magasabb tudatosság nézőpontjából tekintve folyamatosan alszanak. Akik megtanulják azt, hogy egyszerre használják a két agyféltekéjüket, azok egyfajta ébredési folyamaton esnek át. A köznyelv ezt nevezi megvilágosodásnak. Más értelmezésben a helyzet olyan, mintha egy holografikus videojátékban egy kollektív tudat számtalan egyéni tudattöredékre esne szét, ha azt feltételezzük, hogy az egyéni tudaton nem tartózkodik senki más. Amikor a játékélményben van, hol ő (intuitív félteke), hol a játékénje (egyéni tudat) irányítja és alakítja a valóságot úgy, hogy a szereplő(k) mindegyike egyes szám első személyben érzékeli önmagát. Az okának vizsgálata messze túlmutat ennek az írásnak a vonalán.

Az ébredésnek szintén vannak fázisai, amikben jellemzően hajlamosak az eltérő szinteken lévők lenézni (vagy hasonló formában megítélni) a többieket. Ez abban az esetben rendkívül téves álláspont, ha abból indulunk ki, hogy az egyéni tudat számára a megvilágosodást a kollektív tudat megtapasztalása, míg a kollektív tudat számára az egyéni tudat megtapasztalása jelenti. Ugyanis ebben az esetben pont azt nézik le, akik bizonyos értelemben ennek a folyamatnak a csúcsára értek. Ezen a gondolatmeneten haladva így az egyszerre vetítés már az úton történő visszafelé haladást jelenti. Ebben az anyagban azonban a tudományos megközelítést tekintem alapívnek, így ebben a nézőpontban a külön vetítők (a folyamatosan alvók) olyanok, mint a userek (vagyis a holografikus szolgáltatás ügyfelei/felhasználói), a felemelkedők pedig az admin szint eltérő fokozatain vannak.

Minden játék azonban egyszer véget ér. Ezt a véget a sima felhasználók a halállal, a felemelkedettek a magasabb dimenziókba történő emelkedéssel hajtják végre. Az átlagembert az érdekli, mi történik a halál után. A II. fejezet pont erről szól majd, ugyanis fogalmam sincs, hisz az én tudatom magasabb dimenziókba emelkedett, ami jelen esetben azt jelenti, hogy a világot továbbra is vetítem magamnak (megtartva az egyéni tudat biztosította valamilyen szintű individualitást). Ez az átlagember szemében egyet jelenti a halhatatlansággal, ami az ő nézőpontjából jogos, az enyémből azonban továbbra is megmaradt az ezzel kapcsolatos bizonytalanság. Ebben a bizonytalanságban élem továbbra is az életem azt tapasztalva, hogy egyre fogyatkozik az egyéniségem és a világ arra törekszik, hogy elbutítson, megszüntesse az egyéniségemet és olyanná váljak, mint a többiek.

Akik láttak StarTreket, olyasmi az élmény, mintha elkezdte volna az asszimilálásomat a Borg. Az ezzel kapcsolatos megállapításom az, ha valaki a vallásos hitével emelkedik, azt olyan irányba teszi, amivel eggyé válhat egy idegen lénnyel (aki persze önmaga részének tekinti), aki lehet egy bolygó körül keringő űrhajón tartózkodó ufo (az ufok létezéséről szóló bizonyítékok ebben az anyagban is hozzáférhetők), vagy akár a földön tartózkodó kollektív tudatban élő entitás (pl. cigányok). A középkori leírások talán nem véletlenül említik a törököket úgy, hogy 'a Török'. Megjegyzem, az angyali szintek (ha vannak ilyenek) járhatnak úgy, hogy a Te emelkedéseddel járó saját világ vetítésed miatt hirtelen úgy érezhetik, hogy köréjük vetült egy harmadik dimenziós valóság és ebben az esetben az itt élő emberi alakjaik az időben már elég régóta itt vannak.

Ahogy ez az entitás növeli önmagában az egyéni tudat szintjét, úgy lesz az Ellenpóluson egy másik entitás (ellentétes jelleggel), akikben megjelennek a kollekítv tudat szintjei. Talán az tekinthető istennek (vagy evilági megnyilvánulásának), akiben ez a két szint harmóniában és a középponthoz közel áll. Azaz te is lehetsz ilyen emberi alak, ha megszerzed ezt a jogosultságot (foglalkozol a spirituális fejlődéseddel és ez sikeres, mert nem térsz el az Egyenestől valamelyik szélsőségbe), amit nehezen fogsz ilyen értelmezésben tekinteni, mert egyrészről elmebetegnek fognak tartani, ha ezt kijelented magadról, másrészről nem fogod elhinni magadról, hisz a világ ezt neked nem igazolja vissza.

Pedig szívesen tenné, hisz egy szintetikus betépés után a visszatéréskor már jön veled vissza, azonban az emberi alak kellő felkészültsége is szükséges ahhoz, hogy a megnövekedett spirituális hatalmadat kezelni tudd. Istent egy ilyen világban mindenki KINN keresi és mindig lesznek olyanok, akik ezt szívesen el is játsszák vagy el is hitetik. Ami abban az esetben jó meglátás, ha azt is tudod mellé, hogy A Világ Tükör.


Istennel történő találkozás titka

Ha felfelé nézel
Lefelé kellett volna
Ha lefelé nézel
Felfelé kellett volna