2013. március 30., szombat

A Betépés, mint tudati utazás


Elérkeztünk a harmadik leggyakoribb utazási formához, melynek során módosult tudatállapotba kerül az agy. Mint említettem volt, a halált nem veszed észre így azt sem, ha tudatpozíciót váltasz, mi történik azokban a valóságokban, ahonnan eljössz. Ha betépsz, akkor általában onnan eljössz. Kivéve, ha nem találod ki, hogyan rögzítsd Magad olyan valósághoz (vagy valóságokhoz), ahol jól érezted Magad.

Amikor tanulmányoztam a magasabb idődimenziókat a gyakorlatban, azt vettem észre, sokszor évek telnek el két olyan időrés közt, ahol egy adott folyamat zajlik. Vagyis a mi nézőpontunkból állandóan forog valami, aminek rései vannak és ezeken a réseken át érkeznek a különféle energiák és történések. Vagyis nem tekinthetők a 3D időrelációból folyamatos idővonalnak a magasabb dimenziós időhatások. Azonban ez fordítva is így van. Csak a MI (!) látószögünkön látunk mindent folyamatos idősíknak, melyeket meghatározott ok-okozati összefüggések alakítanak. Magasabb dimenzióból nézve ugyanúgy ugrál a tudatunk összevissza, mint a nikkelbolha. Vagy mint egy mai HDD olvasófeje. Ez amúgy duplán jó példa, mert amit a HDD-fej össze-vissza ugrálva leolvas, azt Te egyenes folyamatnak látod a képernyőn.

A drogokat régen, amikor még olyan emberek éltek itt, akik erről jóval többett tudtak, csak olyan emberek használták, akik erre külön személyiségfelkészítést kaptak. Ma akárki feljuthat érzéshatár fölé. Persze mindennek meg van a maga oka, amik állandóan váltakozó információk, ahogy a látószöged változik. Ha meg lehetne húzni egy objektívnek érzett bázisvobalat a témában, azt így lehetne. A drogoktól amúgy nem kell félni, mert veszélyesek! A konyhakés is lehet veszélyes, mégse fél tőle senki.

Aki tudatmódosító anyagot használ, megnövelheti vele a gondolatai erejét. Mivel érdemes minden ilyenhez felelősséggel nyúlni, már csak a törlesztés módját kell korrekt módon kitalálni, ha az ember egy ilyen bolygóra talál, mint ez. Akár úgy is, hogy eleve ide születünk. Mert nem csak a halállal lehet utazni!