2013. március 29., péntek

Előszó


Hosszú évek kutatómunkája eredményének összegzésére, rendszerezésésre teszek itt kísérletet. A Feladat hihetetlenül nagy, ugyanis bármilyen kérdés felmerül a témában, annak lesz mindenféle értelmezése és megközelítése. A fogalmak sem jelentik mindenhol ugyanazt, hiába használják rá ugyanazokat a szavakat. Ezért - hogy közös nevezőre hozzam ezeket - megalapítottam a Racionális Ezotériát, ahol könnyen elképzelhető hogy azonos értelmezési platformon találunk teljesen eltérő lényeket, akik így tudnak egymással kommunikálni.

A realitásban úgy lesz valakiből halálkutató, hogy elvégzi a megfelelő oktatási szakintézményeket és egy egyetemi diplomával a kezében kezd neki. Hátránya az, hogy előre megmondják neki azt, miről hogyan vélekedjen és meghatározzák a gondolkodása kereteit. Előnye, hogy mindent legálisan csinál. Ugyanis ha az ember halálkutatásba kezd, ahhoz minden bizonnyal szüksége lesz mindenféle segédanyagokra, amik módosult tudatállapotba hozzák az agyat. Hisz az agy a kutatásunk eszköze és egyben tárgya is. Később kiderül, hogy ide a Szívet is bele kell vennünk, amikor eljutunk az aura és az energiarendszerek kérdéséhez.

Az álomban pedig úgy válhatunk azzá, ha rákattanunk a témára és meglátjuk benne a Feladatot. Akiben nincs meg ez a rákattanás, abból sosem lesz az, aminek nevezi magát. Aki elkezd ezzel foglalkozni, óhatatlan, hogy rálép a vallás, a tudomány, az ezotéria és pár magánérdek lábára. Tényleg a legjobb dolog ilyenkor a halálkutatás, mert az ember sűrűn találkozik vele. Itt a közös nyelv a Mágia. Ami nem más, mint tudati-, szándék- és vágyenergiák bejuttatása a hologramba. Hogy annak fizikai tartományában lássuk megvalósulni.

Sajnos a halálkutatás már nem alkalmazkodik a vizsgaidőszakokhoz, így le kellett arról mondanom, hogy csak a papírért belehasítsak a harmadik dimenzióba. A probléma áthidalására készítettem magamnak egy diplomát és krumpliból kifaragtam hozzá egy Pecsétet is.