2013. március 30., szombat

Az Álom, mint tudati utazás


A realitásban élő emberek az álmot nem tartják (!) átélt eseménynek. Az álom megmarad a gondolati kalandozás szintjén, aminek nincs is semmilyen következménye. És kontroll nélkül ereszti el a gondolatait, a képzeletét és a vágyait. Egy szóval az álmait. Ez az egyik típusú álmodás.

Vannak a tudatos álmodók. Ők tisztában vannak az álmok jelentőségével, bár mindenki máshogy értelmezi őket és ez így van jól. Az Enyém is csak egy álomértelmezés a sok közül, talán a rá fordított erőforrás minősége és mennyisége miatt lehet súlya a többiek között. A tudatos álmodók a mágia birodalmában érzik jól magukat, a mágia pedig a spirituális lények közös nyelve. Van a mágiáknak definíciója is, ami érthetően behelyezi azt a tudományos gondolkodás kereteibe, ha feltételezzük, hogy az egyik szükséges alapállítás igaz, csak még nincs bizonyítva.

Aztán vannak a normál álmok. A normál álmokról lehetne a legtöbbet beszélni, amit később minden bizonnyal meg is teszek. Dióhéjban annyit, az álom magasabb dimenziós kommunikációnak felel meg egy általad teljesen ismeretlen nyelven, amit amúgy még jól is beszélnél, ha tudnád, hogy az egy nyelv. A normál álmokat akkor látod, ha lefekszel és alszol egyet.

A nem szoványos álmok azok, amik olyanok, mint a normál álmok, csak úgy érzed, hogy van benne mozgástered. Nem csak úgy történik Veled a film, hanem tudsz benne gondolkozni is. Ez hasonlít a tudatos álmodáshoz, ám itt mélytranszban vagy.

A dimenzióutazás az álmok egy újabb csoportja. Ebben már összekeveredik az álom a valósággal, így Te ezeket a dolgokat természetesnek és a mindennapi életednek látod. A dimenzióutazásnál a kulcs, hogy a tudatpozíciód tartsd mindig az IDEÁLIS JELENPOZÍCIÓDBAN, ami az IDEÁLIS JÖVŐDBE vezet és csak onnan fogasz el Jeleket. Célszerű az Ideális Múltvonalat is meghatározni, hogy a személyiségünket ne mérgezzék meg a nem kívánt valóságok emlékei. Találkozni meg újra is lehet.

Az álomvilágokat szerintem Ti magasabb dimenziós valóságoknak nevezitek, ahol már nincs anyag és a gondolat a teremtő erő. Én a helyzetet árnyaltabbnak látom, de ezt Ti is megtekinthetitek itt. Létezik egy határzóna, ahol az álmok összekeveredhetnek a valósággal és ez eddig káoszban volt, nem volt rendezve. Eddig! Mert a realitás matrixszerű világai és az álmok meseszerű valóságai egyszer találkoznak. Talán itt kötnek ki az élet- és halál közé rekedtek, a kómás betegek, egy csomó autista, mágusok, boszik és egy csomó hasonló alak.

Ha álomban élsz, Te akkor is a fizikai világnak fogod érzékelni az emberi agyad miatt!