2013. április 8., hétfő

Az Üresség


avagy ne hagyd, hogy berántsanak a Színpadra, vagy tanulj meg az Illúzión szörfölni


Nagyon menőn hangzik az, hogy kiüresíted a gondolataid, csak nagyon nehéz megcsinálni. Főleg egy olyan világban, ahol hatalmas a Zaj, vagyis állandóan pörögnek a fejedben a gondolatok kavalkádjai. Főképp azok az Ügyek és Emberek, amik és akik foglalkoztatnak. Olyan erővel, hogy csak a félálom marad Neked arra, hogy a Belső Csendet megtapasztald. Ezt a belső csendet el lehet érni úgy, hogy megszabadulsz a felesleges emberektől és ügyektől az életedben. Sokszor ez évekig is eltarthat, mire eljutsz oda, hogy nem vibrálnak a gondolataid és létre tudod hozni a valódi csendet és ürességet az agyadban.

Felvetődik a kérdés, hogyan lehet megtartani az objektivitást egy Szubjektumban? Ha ezt valaki megérti, átlátja a meditáció lényegét. Meditációban több cél is lehet. Az általánosban, amit mindenki hirdet az, hogy üresen álljon az agyad, ne legyenek gondolataid és csak várd, amíg az magától nem érkezik. Érkezik a sugallat, elindul egy ötlet vagy gondolat a fejedben. Te erre ráállsz és elindulnak a gondolataid a téma körül. Vagyis transzállapotban meditálsz egy adott témán.

Aki ennél följebb jönne, azoknak ezek a témák mind az illúzió szerves részei. Sajnos nincsenek objektív mérési lehetőségeink, azonban fel kell állítanunk egy rendszert, ami érthető mindenki számára. Ugyanis egy mérésnek leglényegesebb eleme az idő, vagyis az a dátum, amikor a mérést elvégzik. Magasabb dimenziókban azonban nem úgy telik az idő, mint a fizikai tested körül. Senki nem is érti, mikről szólnak a gondolataid. Ebben a helyzetben a relációs pontok létrehozása volt a kulcs, amihez tudja magát a tudatod tájolni, amikor meg akarja határozni a jelen 3D-s kérdéskörnyezeted. Ha feltérképezed a saját tudatpozíciód relációs pontjait, akkor biztonsággal feljebb léphetsz a spirituális mélytransz tartományba.

Azaz meditációban akkor is üresen kell tartanunk az agyunk, amikor érkeznek be a témák. Ekkor olyanná válik érzésre a tér, mintha lenne egy lény velünk szemben, aki lövöldözi Ránk ezeket a témákat. Amikor ezek beérkeznek, az agyad azonnal rájukáll. Ha belemerülsz, elvesztetted a játszmát itt fenn a lénnyel. Vagyis ki kell rántanod az agyad ezekből a témákból, hogy tartani tudd a tudatpozíciód. Vizualizációban mintha ülnék egy színházban a páholy első sorában és valaki folyamatosan le akar rántani a színpadra. Lehet próbálni ilyeneket, hogy odaláncolod Magad a székedhez és hasonlók. Ha már beleugrottál, ott a titok az, hogy állandóan észnél kell lenni. Amikor olyanok történnek Veled, ami nem Te vagy, azonnal lépj ki és gyere fel a tudatoddal vissza a lény elé.

A Kutatás Tárgya az, ki ez a lény és mit keres ott? Aztán az, ki vagy Te és mit keresel itt?