2013. április 2., kedd

Útvesztők


Az Útvesztők kényszerhelyzetbe hoznak. A kényszerhelyzet akkor ideális, ha épp egy blokkból vagy bajból kivezető utat jelenti. Minden más esetben eltérít az Útról. Amiről ha letérünk, azt abban a biztos tudatban tesszük, hogy vissza is térünk rá. Kivételt csak egy eset képezhet: ha az új információ magasabb prioritást ad az új útnak.

Ha nem vagyunk szándékunkban stabilak, akkor az Útvesztők egyben a végünket is jelenthetik egy bizonyos tudatfrekvencia-tartomány fölött. Ahova aztán újra vissza kell fejlődni és mindent tiszta lappal indítani. Az 5 fő útvesztőtípussal mindenki találkozott már és csak kevesen képesek arra, hogy ezeken egyszerre átjussanak. A tudatfrekvencia-tartomány itt most a Menny/Pokol eltérő szintjeit is jelentheti, ha abból indulunk ki, hogy ezekben is ezt a fizikai világot fogja Neked vetíteni az agyad. Vagyis Te a saját szintedre kerülsz, ami akkor derül ki, hol van, amikor odaérsz.

Az Útvesztőkben legtöbbször a Mások Szándékai vezetnek. Mágiával, érzelmi zsarolással, fizikai vagy pszichikai kényszer alkalmazásával, egyszóval erőszakkal. Ha valamit Neked kell csinálnod és azt nem szabad akaratodból teszed, lennie kell egy Téged szolgáló magasabb szempontnak, aminek alárendelted Magad, különben manipulálnak. A manipuláció a következő 5 területen különösen erős.


Félelem

A félelem egy vicces élethelyzet, amiben másokra ruházod a Hatalmad.

Veszítenivaló

A veszítenivaló a mohóság nagy barátja és a feladattudat nagy ellensége.

Magánérdek

Az Egység lényei nem ismerik a 'magántulajdon' fogalmát és egészen másképp jelentkezik Náluk az érdek.

Instabilitás

A szüntelen harc a létért és a biztonságért csak a katonai potenciált és az állatvilág szabályait erősíti.

Irigység

A kárörömben Te semmit sem fejlődsz, a másik viszont bukik és semmi sem halad előre.


Az útvesztőknek van egy másik jellegzetes tulajdonságuk. Bármikor le lehet róluk lépni és rá lehet térni a saját ösvényre. Ha biztonsággal akarunk haladni, jó, ha Nálunk van az Élet Iránytűje. Az Élet Iránytűje egy olyan dolog, ami akkor mutatja a helyes irányt, ha mind a 4 állás egyszerre jelez. Különben tudod, hogy manipulálnak.