2013. április 2., kedd

I. FEJEZET


Az Első Fejezet az Alapokkal foglalkozik. Mi az, ami szükséges ahhoz, hogy valaki tudatosan vizsgálja a halált, mind külső, mind belső értelemben. Aztán azok az alapfogalmak kerülnek sorra, amiket feltétlen tisztázni kell ahhoz, hogy mindenki ugyanazt értse. Itt nem az a cél, hogy igazságot mondjuk azzal, hogy egy álláspontot képviselek a sokból, hanem az, hogy a legalkalmasabb felület álljon a rendelkezésünkre. Ezek minden bizonnyal egy egyszerűsített verziói lesznek annak, aminek sok szakértője van. Én nem vagyok ezek szakértője (hisz azok ők), hanem annak a szekértője vagyok, ami az Én anyagaim végén összeáll.

Biztos összeállhatna másképp is és valószínű, össze is fog, ám ahhoz kell EZ az Anyag, ami az első olyan összefoglaló Mű, ami egyszerre kezeli a tudományt, a vallást és az ezotériát. Vagy egyszerre áll ezektől távol. Hol meg az egyiket pártolja. Aki elolvassa, azt nyeri vele, hogy megszüntetheti a legtöbb probléma gyökérokát, ami a legtöbb félelemért felelős. A halálfélelmet. Úgy tervezem megírni, hogy annak, aki elolvassa, egyszerre legyen gyógyító hatású, kalandos, találjon benne/belőle sok új dologra és lehessen belőle sokat tanulnia. Sokszor a leghatékonyabb tanulás a fogalmazási precízitás árán érhető csak el. Ezért értenek Engem jobban a nullkilóméteresek és néz le a szakma.

Ami Magyarországon nem meglepő, mert itt a tehetséget nem pártolják, hanem azonnal eltapossák. Ezért megy mindenki külföldre, aki teheti. Sajnos a dolog jelentősen összefügg a spirituális emelkedési folyamattal, aminek értelmezése egy külön fejezet, mert sokszor a Határok mögött teljesen eltérő (!) világok lehetnek! Amit esetenként nehéz követnie a Te állandó Külvilágodnak. A nullkilóméteresek azért kellenek, mert sokszor a szakmai tudás egyben rögzült begyepesedést is jelent és aki sosem foglalkozott a spiritualitással, ebben az értelmezési környezetben elérhet jelentős fejlődést igen rövid idő alatt. Mert minden az agyban dől el!