2013. április 29., hétfő

A tizenkettő


Láttam már 16-os struktúrát is. Ezt a 12 ember alkot egy csillagcsaládot, akik amolyan fényklánba állnak össze elméletet kezdettől fogva elfogadtam, mert így jól értelmezhető és struktúrálható az érzékelt valóság. Vagyis kiválóan alkalmas az objektív megállapításra. Az ilyen dolgok nagyon értékesek a Szubjektum világában, kb. mint a víz a sivatagban.

Kétféle családja van mindenkinek. Az egyik a Földi Család, akikkel együtt élsz, ahova születtél. Velük sok tanulnivalód van és velük is éled meg a hétköznapi élethelyzeteket. A másik a Csillagcsalád, akik minden tagja egy Másik Te és egy 12-es geometriai alakzatban mozogtok úgy, ahogy a jellegetek változik. Amikor meghalsz a Földi Család számára, az a fizikai testedre vonatkozik. A tudatod nem fogja elhagyni a világot, hanem azonnal átáll egy másik feladatra egy másik testben, aki lehet pont a leendő férj vagy feleség. Vagyis a csillagcsalád nézőpontjából Te örök életű vagy, hisz soha nem halsz meg. Az itteni pánikot a mindenkori fizikai test iránti ragaszkodás okozza, ami az EGO érthető reakciója a lélek hiányától való félelmére.

Amikor az EGO rájön a csillagcsaládok számára gyakorlati hasznaira, akkor működésbe lép a SZÍV, aki a családi értékek fontosságára helyezi ekkor a fókuszt. Ez persze csakis a földi családot fogja számára jelenteni, mert a SZÍV nem nagyon veszi figyelembe az EGO-t. Ezért az EGO sem a SZÍV-et, mert az EGO állandóan tükröz. Ez egy alkalmazkodási technika, ám megfigyeléseim szerint a SZÍV is hasonló filozófiával van jelen. Ha ez igaz, akkor a probléma fő oka két Tükör egymásnak vetítése.


A helyes út szerintem az, hogy mindkét család azonos fontossággal, ám egymástól külön kezelendő. Vagyis nem célszerű összekeverni ezt a két dolgot. Sok bonyodalomhoz vezet. Jelenleg az a bonyodalom forrása, hogy a SZÍV ragaszkodik és nem akar elengedni a csillagcsaládod tagjai közé. Ám Neked Feldatod van, ami miatt mindenképp menned kell. Ekkor szokott bekövetkezni a haláleset a földi családban, amikor a húr elpattan.

A Te nézőpontodból vagy meghal valaki vagy nem. Ugyanis sok párhuzamos valóság van és 3D-s külvilággal nem tudod észrevenni a magasabbdimenziós tudatod. Nálad ez mindig úgy jelentkezik, ha vetíted Magadnak, akkor élnek, ha lemondtál Róluk, akkor nem. Ez amúgy lehet ésszel, megfontoltan és átgondolva is csinálni, ha folyamatosan tartani tudjuk az Egyensúly a SZÍV-vel is.

A csillagcsaládod tagjai mind idegen emberek, olyanok, akik képesek Rád rendkívüli hatást gyakorolni. Mindegyikőjük olyan, mint Te, ám a Spektrum valamelyik más pozíciójában. Eltérő személyiséggel, más szocializációs környezettel és olyan dolgot csinál, amit Te soha vagy ritkán tehettél, hisz amit meg Te érsz el, abból meg ő szenved hiányt. Ha ő egy Másik Te, akkor nincs olyan, hogy halál, mert ő egy Másik Te, nem?