2013. április 8., hétfő

Emberi Agy hypertér


Az Enberi Agy Hypertér (továbbiakban HBH hogy az angolok és a németek is örüljenek) Projectet pár emberrel végeztük el pár év alatt. Ez után a Minta holografikus képe minden emberben megjelent. Ez azt jelenti, hogy van valahol a fejedben egy Állomás, amit ha megtalálsz, hazajuthatsz, ha érkezik a szerelvény, ami hazavisz. Hol van az otthonod? Otthon az, ahol otthon érzed Magad. Mivel az agyad továbbra is ezt a Külvilágot vetíti Neked, a tudatpozíciódat kell csak oda vinned, ahol az van, amit Te otthonodnak érezhetsz. Ha ez megvan, a fizikai tested is követi.

A HBH célja rendezni a Káoszt úgy, hogy világos határokat állít fel és kiépíti a szükséges infrastruktúrát ehhez. Persze a mi jelen 3D-nk magasabb dimenziók felől nem annyira meghatározhatók, így a Múltban is megjelentek ezek az információk. Legnagyobb megdöbbenésemre vallási köntösbe értelmezve. A képen a Bal Oldalon a Kollektív Tudat 5 zónája látható, aminek a racionális értelmezéséhez ez áll a legközelebb.


Ez az 5 kategória felel meg a bal oldali halmazoknak. A Jobb Oldalon pedig egy hypertérjárat-rendszer sematikus váza látható, amik olyanok, mint egy metrohálózat. Így térben és időben lehet értelmezni mindent, ami ebben a geometriai alakzatban meghatározható. Míg a bal oldalon az elemek szinteket jelentenek, azaz függőlegesen kell őket érteni, addig a jobb oldalon vízszintesek a pályák. Tehát minden bal oldali alakzat világában a jobb oldalon egy ilyen járatrendszer található az Egyéni Tudatban.


A kettő között/fölött (a Pink Zónában) az ÉlményPark szerverei vannak, vagyis nevezzük ezt a területet Technikai Zónának. Később ez a séma majd visszaköszön egy másik témában, úgyhogy nem árt memorizálni és később erre emlékezni, hogy össze tudjuk kapcsolni fejben a két külön dolgot. Ez amúgy a holografikus memória lényege, ami akkor figyelhető meg, amikor egy új információ hatására megjelennek a fejedben az erről szóló többi összegüggések más területekről, vagyis térben látod az információt, ami így egyből rendszerben épül be a meglévő tudásanyagba.

Ha valaki kérdezné, hogyan lehet összefüggéseket találni az emberi agy és a Külvilág között, az jobban megérti ebből, amit még régebben írtam erről.